Καλέστε μας 6999 119999

Ποιοί είμαστε

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ

Από το 1991 προχωρήσαμε χέρι - χέρι μαζί. Ευχαριστούμε όλους εσάς που μας εμπιστευτήκατε

 
Η εταιρεία μας

Γιατί εμάς; Γιατί είμαστε Πρωτοπόροι στην Ασφάλεια. Eίμαστε κοντά σας με γνώσεις, εμπειρία, υψηλό βαθμό εξειδίκευσης, συνεχή εκπαίδευση και διάθεση για εξυπηρέτηση, φιλοδοξώντας να δώσουμε νέα φιλοσοφία στον όρο 'Ασφάλεια ….στην πράξη'.

 

Το όραμά μας

Τα ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ διαθέτουν σημαντική τεχνογνωσία στο χώρο των ασφαλειών. Από το 1991 στόχος μας η άμεση εξυπηρέτηση του πελάτη με ολοκληρωμένες, σύγχρονες και ευέλικτες προτάσεις και λύσεις για κάθε μοναδική Aσφαλιστική του ανάγκη. Σε εμάς θα βρείτε έναν πολύτιμο σύμβουλο για την άμεση και σωστή αποζημίωση σας, γιατί εμείς κάνουμε πράξη τον όρο.... Ασφάλεια!

 

Οι αξίες μας

Οι αξίες μας είναι τα θεμέλια της εταιρικής φιλοσοφίας και οι απαράβατοι νόμοι λειτουργίας :
Ποιότητα υπηρεσιών & προϊόντων, Συνέπεια, Αξιοπιστία, Σεβασμός στον πελάτη, Σεβασμός στους συνεργάτες
Παρέχουμε τις ασφαλιστικές λύσεις του μέλλοντος σήμερα, σε ιδιώτες και επιχειρήσεις, αξιοποιώντας τη μακρόχρονη εμπειρία και την γνώση μας.

 

Η αποστολή μας

Τα ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ φιλοδοξούν να δώσουμε νέα φιλοσοφία στην έννοια 'Ασφάλεια' κάνοντας τρόπο σκέψης και τρόπο ζωής τον όρο.... 'Ασφάλεια….στην πράξη'
Θέλουμε να είμαστε το πρότυπο της ποιοτικής ασφάλισης.
Nα ξεχωρίζουμε γιατί ακούμε και ανταποκρινόμαστε με σεβασμό και αληθινό ενδιαφέρον σε κάθε προσδοκία για προστασία και ασφάλεια.

Scroll to top