Καλέστε μας 6999 119999

Ασφάλιση παιδιών

 Ασφάλιση παιδιών

Ποια είναι τα σχέδια σας για το παιδί σας;

Το όραμα σας για μια καλύτερη ζωή είναι αναπόσπαστα συνδεδεμένο με το μέλλον των παιδιών μας.

Προτεραιότητα μας είναι η εξασφάλιση, η ευτυχία και η πρόοδος των παιδιών μας. Γιατί αυτά είναι το μέλλον. Για τα παιδιά μας δεν δεχόμαστε συμβιβασμούς τίποτα λιγότερο από το καλύτερο.

Εσείς θα θέλατε να δώσετε στο παιδί σας τα απαραίτητα εφόδια για να πετύχει στη ζωή του;
Θα θέλατε να το δείτε επιτυχημένο επαγγελματία;
Ελάτε να σχεδιάσουμε μαζί το μέλλον του……με μια σειρά ολοκληρωμένων και ευέλικτων ασφαλιστικών προγραμμάτων, τα οποία καλύπτουν τις συνεχώς εξελισσόμενες ανάγκες τους.

Οι σπουδές των παιδιών σήμερα, κατά γενική ομολογία είναι απολύτως απαραίτητες, σε όποιο τομέα και αν επιλέξει. Το κόστος όμως είναι μεγάλο και δυστυχώς πολλές φορές είναι ο καθοριστικός παράγοντας για τα παιδιά που δεν συνεχίζουν τις σπουδές τους.
Ένα πρόγραμμα σπουδών εξασφαλίζει αυτό ακριβώς που ονειρεύεστε για το παιδί σας: την αμέριστη βοήθεια σας για να σπουδάσει και να πραγματοποιήσει τα όνειρα του να καλύψετε έξοδα διαβίωσης, δίδακτρα, κτλ σε μια άλλη πόλη ή και σε μια άλλη χώρα. Θα μπορέσετε να το βοηθήσετε να αρχίσει την επαγγελματική του καριέρα μετά τις σπουδές.
Επίσης το εξασφαλίζει ότι κι αν συμβεί σε εσάς, γιατί το συμβόλαιο προβλέπει την συνέχιση της αποταμίευσης σε περίπτωση απώλειας ζωής η ολικής ανικανότητας του γονέα για εργασία η (κάτι που δεν μπορεί να γίνει π.χ μέσω ενός λογαριασμού τραπέζης).

Φοροαπαλλαγή για τα ασφάλιστρα που καταβάλλετε, με αποτέλεσμα ένα μέρος της επένδυσης να σας επιστρέφεται από την εφορία!

Σημαντικό!

Στα αποταμιευτικά προγράμματα έχετε πλέον τη δυνατότητα να επιλέξετε την πλήρη εγγύηση του κεφαλαίου που καταβάλετε, καθώς και εγγυημένο επιτόκιο του οποίου το ύψος είναι μεγαλύτερο από το αντίστοιχο των τραπεζών!

Scroll to top