Καλέστε μας 6999 119999

Αποταμίευση – Σύνταξη

Αποταμίευση – Σύνταξη

Η αποταμίευση και η σύνταξή μου

Οι ανάγκες μεταβάλλονται και οι απαιτήσεις αλλάζουν. Γιατί λοιπόν να μένετε εγκλωβισμένοι σε αποφάσεις που πήρατε σε συγκεκριμένο χρόνο και άλλες συνθήκες;

Εσείς σχεδιάζετε το μέλλον σας. Κάντε τον αποτελεσματικό σχεδιασμό, τρόπο ζωής.

Κάθε φάση της ζωής μπορεί να μας προσφέρει τις δικές της ξεχωριστές απολαύσεις. Εσείς που σήμερα επενδύετε με συνέπεια και προσήλωση όλη σας την ενέργεια στην επαγγελματική σας σταδιοδρομία, σίγουρα οραματίζεστε ένα υψηλό επίπεδο ζωής όταν θα αποσυρθείτε από τον επαγγελματικό στίβο. Εξασφαλίστε το μέλλον που σας αξίζει, για να συνεχίσετε να γεύεστε χωρίς περιορισμούς τις χαρές της ζωής.

Ζήστε τη ζωή σας όπως την έχετε ονειρευτεί!

Προγράμματα Σύνταξης

Κάθε φάση της ζωής μπορεί να μας προσφέρει τις δικές της ξεχωριστές απολαύσεις.
Εξασφαλίστε το μέλλον που σας αξίζει, για να συνεχίσετε να γεύεστε τις χαρές της ζωής χωρίς περιορισμούς.

Εσείς που σήμερα επενδύετε με συνέπεια και προσήλωση όλη σας την ενέργεια στην επαγγελματική σας σταδιοδρομία, σίγουρα οραματίζεστε ένα υψηλό επίπεδο ζωής όταν αποσυρθείτε από το επαγγελματικό στίβο.

Ευέλικτα συνταξιοδοτικά προγράμματα που σας δίνουν την δυνατότητα να απολαύσετε ότι σας αξίζει προσφέροντας λύσεις ανάλογα με τις επιλογές σας και τα διαμορφώνεται σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας. Σας δίνουν την δυνατότητα να αξιοποιήσετε το κεφάλαιο σας με πολλούς τρόπους, ξεφεύγοντας έτσι από τα στενά όρια ενός απλού συνταξιοδοτικού προγράμματος.

Εσείς σχεδιάζετε το μέλλον σας

Επιλέξτε τον χρόνο καθώς και τον καλύτερο τρόπο να εισπράξετε το κεφάλαιο η την σύνταξη σας όπως εσείς πιστεύετε ότι σας εξυπηρετεί.

Scroll to top